Mass exodus och andra events

Det har varit lite tyst här på bloggen ett tag, vilket kanske beror på att det blivit mer vardag här och allt inte känns så intressant att berätta längre, och att det inte händer så mycket att berätta om. Jag jobbar på med avhandlingen och har firat påsk (i både anglikanska och svenska kyrkan) och njuter av att det våren kommit tillbaka efter ett litet bakslag i början på april.

Den här veckan har det dock varit lite fler events: Idag ska jag på Show choir Canadas national finals (typ Glee i verkligheten, alltså) som jag kommer skriva mer om, och i torsdags var jag på Ryersons modedesignutbildnings stora avslutningsshow Mass Exodus 2012: Lucid.

Det var spännande att se de ca 50 minikollektionerna med 4-5 looks per designstudent och det var en verklig blandning – en del var ganska ointressant, annat väldigt snyggt, mycket var väldigt ”wearable” men några var mer konstverk än kläder. Tyvärr lyckades jag inte fota särskilt bra och än så länge finns inte så mycket bilder på hemsidan, men showen finns på video här (dock inte den showen jag såg, utan ett urval av 25 designers som fick visa för modeindustrin). Hela showen produceras och genomförs av studenter från flera olika program vilket faktiskt knappast märktes – det kändes otroligt professionellt. Och extra roligt i år var att de enbart använde sig av kanadensiska artister (playlist finns här). När bilderna kommer upp på hemsidan återkommer jag med några av mina favoriter.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

1 svar på ”Mass exodus och andra events

  1. Events kan man med frdel hitta p sjlv du r i Toronto fr jsse namn mnniska! Sk: C Lounge en nattklubb Uppsala kan drmma om. Dra med dig nn och g dit mkt vrt.

Kommentarer inaktiverade.