krokusar och vårsol

20120312-204956.jpg

Vi har fått krokusar i trädgården! Inte lika många som grannarna, men ändå. Det är otroligt varmt, igår 17 grader och det ska vara fortsatt tvåsiffrigt i alla fall två veckor till. Mot slutet av veckan ska det bli över 20 grader, säger de. Väldigt härligt med vår!

2 svar på ”krokusar och vårsol

  1. Sektor 3 har redan bokat sina biljetter till Almedalsveckan 2012. Googla almedalsveckan 2012 och klicka dig till arrangrens checklista sen definierar du ett mne och deltar aktivt, kanske med din egen doktorsavhandling?

  2. jag har varit i Almedalen ganksa manga ganger men har inte riktigt bestamt an om jag ska dit i ar och i sa fall i vilket sammanhang. Min egen avhandling kommer dock knappast vara i presenterbart skick redan i sommar, ska halla pa ungefar ett ar till innan den ar fardig.

Kommentarer inaktiverade.