Mer semester: vårhelg i New York

Upper west side

Efter min tur till Boston (som jag skrivit om nedan) gjorde jag bara ett kort stopp i Toronto innan jag åkte på näta helgsemester till New York. Där hälsade jag på vännerna Olle och Johanna och diskuterade forskning och politik (bl a den här artikeln som de höll på att skriva då), åt god mat, promenerade i stan, joggade i central park, besökte Guggenheim och sjöng karaoke fram till småtimmarna i east village. Största överraskningen var en jättefin promenad i High Lane Park men det kommer i ett eget inlägg snart. Här är några andra bilder så länge.

Guggenheims rotunda. Även om jag gillade konsten så var själva byggnaden i sig värt ett besök.

 

Taket på Guggenheims rotunda inifrån.

Riverside Park, längst västerut på Manhattan. På andra sidan Hudsonfloden syns New Jersey.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,