Lite fler bilder från Boston

De senaste inläggen var från två favoritställen i Boston. Eller ja, det ena (JFK-muséet) i Boston, det andra (Harvard museum of natural history) i Cambridge som ligger strax utanför där också min kompis Sarah som jag besökte bor. Förutom dessa events blev det en hel del häng i Cambridge (inklusive brunch på den vegetariska dinern, fika på de olika ekologiska caféerna och drinkar och dans på lokala haket), promenad på Harvards campus och inne i Boston, besök på konstmuseet ICA samt mycket god mat. Nedan finns lite blandade bilder (de flesta från Harvard). Som bonus får ni också en videosnutt från en märklig händelse: när jag promenerade runt i Cambridge spärrade de plötsligt av hela huvudgatan och det var fullt av poliser. Det visade sig att vicepresident Joe Biden hade varit på ett event i närheten och nu skulle han åka förbi i sin motorcade. Inte för att man ser så mycket av själva vicepresidenten men han hade ett imponerande entourage med sig… Enjoy!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,