semesterstiltje

här händer inte så mycket på bloggen – inte för att det inte händer saker i Torontos lokalpolitik eller i min forskning eller i Sverige, men jag har haft lite annat för mig. Forskningsmässigt har jag ägnat mig åt det nödvändiga men föga stimulerande arbetet att förbereda mitt material för import till analysprogrammet genom att sortera det i ett excel-ark (ja, det är ungefär lika intellektuellt utmanande som det låter) så det är inte så mycket att blogga om. Och den senaste veckan har jag tillbringat hos en vän i Boston och imorgon åker jag på minisemester till New York. Men det kommer lite bilder och turistanekdoter här snart, och när jag är tillbaka ordentligt i Toronto ska jag ta upp vardagsbloggandet igen. Då ska jag förhoppningsvis också kunna ordna fram lite bildbevis på att våren är på ingång i Toronto redan nu.

2 svar på ”semesterstiltje

Kommentarer inaktiverade.