A little less conversation, a little more action, please

Håkan Juholt. foto: Klas-Herman Lundgren

Det var en både högtidlig och uppsluppen stämning i den knökfulla kongresshallen när Håkan Juholt valdes till partiordförande idag. Och självklart, som på alla sådana här välregisserade tillställningar, finns det ett uttänkt soundtrack. När klubban föll och applåderna rasade spelades Håkans favorit Elvis: A little more conversation, a little more action, please.

Ett väldigt bra val med tanke på alla de viktiga utmaningar som ligger framför den nye partiledaren. Men aningen ironiskt, med tanke på att det nu följer två hela dagars kongress där i princip inga beslut ska fattas. Ganska mycket conversation den här helgen alltså. Vi får hoppas på a little more action på måndag. Please.

Bilden på Håkan Juholt är tagen av Klas-Herman Lundgren. Se fler av hans bilder från kongressen här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,