Kongressbloggare

Jag är ju som ni märkt en sporadisk bloggare numera. Dock ska jag återuppliva den här bloggen under helgen (eller delar av helgen i alla fall) då jag fått en plats som ackrediterad bloggare på partikongressen i helgen. Det ska bli väldigt spännande att vara med och lyssna, även om det riskerar att bli mer ”Ring P1 för socialdemokratiska kommunalråd” än skarpa politiska beslut.

Nu har vi ju också fått valberedningens förslag till nytt VU och kanske blir det fler förändringar i partistyrelsen också. jag återkommer med kommentarer om det innan helgen. Min största förhoppning när det gäller kongressdebatten är att den kommer utgå från kriskommissionens rapport snarare än de urvattnade kongresshandlingarna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

1 svar på ”Kongressbloggare

Kommentarer inaktiverade.