Gudstj?nst p? s?ndag och morgonandakter i Almedalen

Ibland fr?gar m?nniskor mig om jag predikar n?nstans d?r man kan komma och lyssna. Oftast f?r jag svara att det tyv?rr inte h?nder s? ofta numera (eftersom jag jobbar heltid p? universitetet) men nu kommer faktiskt ett par tillf?llen.

P? s?ndag 14/6 kl 11.00 har jag h?gm?ssa i Eriksbergskyrkan i Uppsala, och under Almedalsveckan kommer jag vara med och ha morgonandakter i Broderskaps regi i Metodistkyrkan i Visby. Tisdag, torsdag och fredag under veckan kan man lyssna p? mig kl 9.00-9.15. M?ndag och onsdag ?r det ocks? andakt, men under ledning av Eva-Lena Gustavsson, pastor i Missionskyrkan och styrelseledamot i Broderskap. Hela Broderskaps program i Almedalen finns h?r.

Alla predikningar/betraktelser kommer upp p? predikobloggen s?sm?ningom som vanligt.

Andra bloggar om: , , , , , ,