Valdag!

Idag ?r det valdag – och ?ven om jag sj?lv redan f?rtidsr?stat ska jag snart bege mig till vallokalen f?r att dela ut valsedlar, det brukar k?nnas h?gtidligt och roligt, oavsett om det ?r EU-val, kyrkoval eller allm?nna val. Och EU-valet ?r lika viktigt som de andra, vad som h?nder i Bryssel p?verkar v?r politik ?r hemma direkt och indirekt.

S? se till att komma iv?g och r?sta! Jag har som mina l?sare vet r?stat p? Evin Cetin, och p? hennes sida finns en Slutspurtsguide med allt du beh?ver veta. Jag kryssar Evin f?r flyktingpolitiken, f?r mer solidaritet i Europa och f?r att vi ska bli b?ttre p? att ta vara p? de resurser som m?nniskorna i v?rt land inneb?r – oavsett var de ?r f?dda eller hur de ser ut. Och jag r?star (s) f?r jobben, f?r klimatet, f?r l?ngsiktiga investeringar och mot l?nedumpning.

Vallokalerna ?r ?ppna ?nda till kl 21, det r?cker med legitimation f?r att r?sta!

M?nga s-bloggare skriver om valet idag och har gjort det under veckorna som g?tt. L?nkar till n?stan allt finns hos s-buzz och p? netroots.

Andra bloggar om: , , , ,