Ladda ner Rikta Ljuset – Evins kampanjl?t + liten f?rsta maj-rapport fr?n Uppsala

Nu finns Evin Cetins grymma kampanjl?t Rikta Ljuset med Medina ocks? i en mp3-version f?r gratis (laglig!) nedladdning. Klicka h?r!

Ig?r firade jag f?rsta maj p? ett soligt Vaksala torg i Uppsala. Huvudtalare var sk?despelaren Richard Wolff som h?ll ett bra tal – i lite annan stil ?n de klassiska sossetalen (”kamrater, m?tesdeltagare” var det inte s? m?nga av) men med bra po?nger om vikten av att satsa p? kulturen, om hur tydliga skillnaderna mellan h?ger och v?nster ?r och s?klart om segern vi firade ig?r att den nya ?ktenskapslagstiftningen tr?tt i kraft.
Det var mycket folk och bra st?mning i Uppsala, och jag passade p? att hj?lpa till med lite Evin-kampanjande. Mycket glada miner, m?nga har l?st och h?rt om Evin och ville g?rna l?sa mer – broschyrerna gick ?t snabbt. Ganska m?nga hade sett henne i Nyhetsmorgon i tv4 och n?gra hade l?st i Amelia eller svd. K?nns som att det finns stort intresse f?r Evin och m?nga som vill r?sta f?r Pizza-Sverige i juni!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Evin p? Facebook, Evins kampanjsida

8 svar på ”Ladda ner Rikta Ljuset – Evins kampanjl?t + liten f?rsta maj-rapport fr?n Uppsala

 1. F?r oss som inte ?r invandrade svenskar s? har hon inget att erbjuda. H?n satsar stenh?rt p? invandrare b?de som v?ljare och i sin politik.
  Man kan fr?ga sig varf?r hon skall representera Sverige n?r jag inte finner n?t p? hennes hemsida som gagnar landet utifr?n politiska f?rslag.

 2. Well, jag tycker att migration och ett schysst flyktingmottagande ?r en j?tteviktig politisk fr?ga som vi m?ste arbeta med p? Europa-niv?, ?ven om jag sj?lv inte invandrat. Och om du tycker att en r?ttvis och bra migrationspolitik d?r m?nniskor kompetens och resurser tas till vara inte gynnar landet, s? f?r det st? f?r dig.

 3. Nej. Jag tycker vi skall se till att dom som redan ?r h?r f?r en rej?l chans och inte bara fylla p? bakifr?n hela tiden. Varf?r inte ett 5 ?rigt stopp f?r invandring? Det ?r iallafall ett f?rslag men ingen annan har ju n?got alternativ. Iallafall inte ?ppet.

 4. Fr?n den h?r posten har jag tagit bort en anonym kommentar utan fungerande adress med personangrepp. Den som vill skriva kommentarer h?r f?r lov att h?lla en h?gre niv? ?n s?.

 5. S? l?nge du har ditt samvete rent s? helt ok. Personangrepp ?r grundl?sa argument utan sakinneh?ll. Om du anser att mitt inl?gg ?r grundl?sa angrepp och inte viktigt information som v?sentligen nyanserar den naiva romantiserade bilden som Evin Cetin och hennes kampanj vill framh?lla s? f?r det st? f?r dig. Du kan exempelvis snabbt kolla Uppdok och se om hon har en examen? Det var inget fel p? niv?n i mitt inl?gg utan snarare fel p? ditt filter. Jag trodde att du var en klok person med f?tterna stadigt p? jorden och som vill ha alla kort p? bordet, en m?nniska som uppmanar till objektivitet, kunskapsspridning och v?lavv?gda val och argument. Men d?r hade jag visst fel, du kanske ocks? ?r en maffians lakej?

 6. Det som var en och ?r en l?g niv? ?r att skriva anonyma kommentarer, s?rskilt med anklagelser. Och, att anklaga folk f?r att vara ”maffians lakejer” ?r i mina ?gon knappast ett objektivt och v?lavv?gt s?tt att uttrycka sig.

  F?r ?vrigt ?r det h?r och har aldrig varit en objektiv blogg. Jag skriver utifr?n mina politiska, personliga, akademiska och kristna utg?ngspunkter och har aldrig h?vdat n?got annat. Och precis som f?r alla andra bloggar ?r det jag som ?r ansvarig och jag som best?mmer h?r. Den som vill sprida anonym hatpropaganda kan g?ra det n?gon annan stans.

 7. Hej! Evin har mycket att erbjuda v?ljarna. Hon lyfter fram fr?gor som ?r viktiga f?r v?rt samh?lle. Fr?gan runt invandring, migration och m?jligheten att f? bli n?got ?r viktig. Att folk har blivit diskriminerade ?r uppenbart n?r man ser vad som h?nder p? arbetsmarknaden. Det ?r precis som i kampanjl?ten ”rikta ljuset”…m?nga behandlas illa i Sverige p? grund av att de bor i f?rorten eller p? grund av vad de heter. Evin har v?gat lyfta fram det h?r och det ?r viktigt att vi ger henne v?rt st?d. De ?ldre politikerna har inget att erbjuda de unga f?rutom mer av samma sak…n?mligen mer h?gerpolitik…och ”gubbar, kostymer och 50+” som Evin elegant beskrivit hur det ser ut i EU. Det ?r h?g tid att f?r?ndra s? att EU ser ut som verkligheten med m?ngfald, olika etniska grupper representerade i parlamentet och att ?ven ungas r?ster blir h?rda. D?rf?r beh?ver vi Evin f?r f?r?ndring i EU.

Kommentarer inaktiverade.