Rikta ljuset mot Evin

Idag lanseras videon till Evin Cetins kampanjl?t: Rikta Ljuset med Medina. Pga n?got tekniskt problem kan jag inte b?dda in video i bloggen, men klicka p? l?nken och njut av en sv?ngig l?t med viktigt budskap.
Om du vill l?sa mer om varf?r jag ska r?sta p? Evin s? l?s h?r, kolla ocks? in Evins Facebookgrupp med bl a pressklipp.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

2 svar på ”Rikta ljuset mot Evin

  1. politiker hantera inte enskilda ?rende, men det ?r er skyldigt att se till lagen fungera i verklighet 1996:1515, just nu har svenska staten beg?tt lagbrott mot un pact 12, 15, mot kina bank, mot international handelkammerens best?mmelse. Jag vet att d?rf?r staten p?tvinga mig i ?ver 10 olagligt. de som sitter i myndighterna beg?tt lagbrott mot tj?nst avtal att inte leverera laga till enskilda. inte s? konstigt kines vill inte har era produkt

  2. Fr?n den h?r posten har jag tagit bort en anonym kommentar utan fungerande adress med personangrepp. Den som vill skriva kommentarer h?r f?r lov att h?lla en h?gre niv? ?n s?.

Kommentarer inaktiverade.