Ledarskribent i tidningen Broderskap

I m?ndags nylanserades tidningen Broderskap – i ny form under nya chefredakt?ren Ida Holmberg kommer tidningen att ges ut p? m?ndagar fram?ver. Hemsidan har ?n s? l?nge inte f?tt s? mycket ny form, men det ska enligt uppgift vara p? g?ng.

En av nyheterna ?r den nya ledarredaktionen, som best?r av chefred Ida, Ulf Bjereld samt undertecknad. Var tredje vecka kommer jag skriva huvudledare och ibland – som i veckans nummer – ett mindre ledarstick.

Det k?nns som ett roligt och utmanande uppdrag och jag ser mycket fram emot att skriva regelbundet – och att f? feedback fr?n l?sarna. Min f?rsta text handlar om studiemedlet och kommer i en egen post h?r p? bloggen strax.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

1 svar på ”Ledarskribent i tidningen Broderskap

Kommentarer inaktiverade.