Tell me you love me – sev?rt terapeutdrama p? svt

Amerikanska kabelkanalen HBO har gjort sig k?nd i Sverige som producent av kvalitetsserier som Sopranos, Six feet under, Big Love och Sex and the city, och tidigare i ?r skrev svt ett avtal om att k?pa in (eller ha option p?) samtlgia serier fr?n HBO till svensk tv. Och nu har en riktig h?jdare premi?r p? svt: relationsdramat Tell me you love me (imdb).

Tell me you love me har omskrivits av flera sk?l – de explicita och v?ldigt realistiska sexscenerna, inte minst att ?ven seriens ?ldsta par i 70-?rs?ldern ?r sexuellt aktiva (i bild). Den har ocks? ansetts vara en del av terapeuttrenden (tillsammans med framf?r allt In treatment som ocks? ska dyka upp i svt snart) d?r inte bara karakt?rer g?r i terapi utan sj?lva terapisessionerna ?r det som f?r handlingen fram?t och d?r karakt?rsutvecklingen sker. Serien handlar om tre olika par i olika ?ldrar som g?r i terapi hos en ?ldre parterapeut, och hennes egen relation. Det yngsta paret funderar kring trohet och l?ngsiktighet, det andra f?rs?ker f?rg?ves bi gravida och det tredje har slutat ha sex och undrar vad som kommer h?nda med deras ?ktenskap. Terapeuten May lever sj?lv i ett lyckligt ?ktenskap som s?sm?ningom ocks? visar sig ha komplikationer.
Tell me you love me ?r framf?r allt oerh?rt v?lspelad, v?lskriven och nyansrik, och verkligen sev?rd. Premi?r ikv?ll 22.00 p? svt1.

Andra intressanta bloggar om: , , , , , Bilden kommer fr?n hbo.com

1 svar på ”Tell me you love me – sev?rt terapeutdrama p? svt

  1. Kan h?lla med om att serien ?r sev?rd. Tyv?rr rullar den otroligt segt fram?t. Handlingen tycks bitvis ocks? ?verbelastad av rollfigurernas problem och ?ngest.

Kommentarer inaktiverade.