Intervjuad i Kyrkans tidning

Kyrkans tidning har under sommaren uppm?rksammat 50-?rsjubileet av beslutet att pr?stviga kvinnor i Svenska Kyrkan genom en serie intervjuer med olika pr?stvigda kvinnor i olika ?ldrar och p? olika platser. Och veckans pr?st ?r undertecknad, som beskrivs som ”ett typiskt multibeg?vat barn av sin tid”. Om det ?r en bra beskrivning vet jag inte, men det ?r en ganska fin intervju med v?ldigt fin bild (som inte ?r tagen hemma hos mig som folk trott, utan p? ett caf? i Stockholm). Fast jag tror nog att jag uttryckte mig aningens mer nyanserat om kulturens roll i m?nniskors liv, men det ?r v?l en akademikers st?ndiga dilemma i kontakt med media – vi vill nyansera, media vill f?renkla.
Kyrkans tidning har tyv?rr en m?rklig gammalmedia-attityd till n?tet och verkar inte vilja ha l?nkar och bloggkommentarer, eftersom man l?ser in det mesta materialet bakom ett l?senord som publiceras i tidningen. Den h?r veckan ?r l?senordet [skolstart] s? skynda er att l?sa medan det fungerar. H?r finns intervjun med titeln Popul?rkultur speglar verkligheten.

Den fina bilden ?r tagen av Mikael M Johansson.
Andra bloggar om: , , ,

1 svar på ”Intervjuad i Kyrkans tidning

Kommentarer inaktiverade.