Kongressen avslutad – och undertecknad ?r stolt och hedrad

Ja, s? m?nga kongressrapporter blev det inte fr?n mig. ? andra sidan finns desto fler i kongressbloggen. Och efter helgen kommer uttalanden och pressmeddelanden upp p? studentf?rbundets hemsida. Det var hur som helst en lyckad kongress p? m?nga s?tt, allt ifr?n organisationen till st?mningen och besluten.

F?r mig personligen var det en positiv upplevelse p? alla s?tt, men kanske framf?r allt d? jag p? l?rdagkv?llen fick motta Studentf?rbundets pris till Ola S Svenssons minne som varje ?r delas ut till en (nuvarande eller tidigare) studentf?rbundare som bedrivit ”radikal, kritisk och v?lformulerad id?debatt i tal eller skrift” i Svenssons anda. Jag ?r otroligt hedrad och stolt ?ver det naturligtvis, s?rskilt som tidigare pristagare varit n?gra av den yngre generationens viktiga s-debatt?rer som Nisha Besara, Klas Gustavsson och Katrine Kielos. I det s?llskapet ?r det en ?ra att f? r?knas in, och jag m?ste ju tillst? att mitt beslut att l?ta bloggen ?teruppst? nu k?nns som inte bara r?tt beslut utan ocks? att jag har f?tt en rej?l push att forts?tta skriva ocks?. Det ska nog bli mer id?debatt h?r fram?ver…

Andra bloggar om: , , , ,

3 svar på ”Kongressen avslutad – och undertecknad ?r stolt och hedrad

  1. Grattis! Rune-faktorn kickar in, fast jag vet inte om ”kritisk” eller ”v?lformulerad” (dvs. morsarvet) ?r viktigast…
    Stor kram!

Kommentarer inaktiverade.