10 favoriter

Goda v?nnen Kajsa har utmanat mig att v?lja 10 favoritbloggar. Det ?r ju inte ett alldeles enkelt f?retag, men jag ska g?ra ett f?rs?k. Jag har valt n?gra bloggar ur olika kategorier – det finns m?nga fler.

Politiska bloggar:

Sj?lvklart l?ser jag m?nga politiska bloggar och att bara v?lja ett par k?nns lite vanskligt. Men n?gra av de jag l?ser ofta med stor beh?llning ?r Johanna Graf, Johan Sj?lander, Syrran, V?nstra stranden och Hanna L?fqvist. Bland m?nga m?nga fler.

Kyrkliga bloggar:

Jag har n?gra kyrkfavoriter ocks?, s?klart. Mesta pr?stbloggaren Karin L?ngstr?m Vinge, men ocks? gamla studiekamraten Stora Syster i Vassen och Kyrkoordnaren, ?ven om han str?ngt taget skriver om v?ldigt mycket annat ?n kyrkan. Och fast han ?r rojalist.

Kulturbloggar:

B?sta tv-bloggen ?r utan tvekan Wierd Science (?ven om min syster inte vore en av skribenterna) men jag gillar ocks? Christina Kennedys tv-blogg p? Plaza Kvinna. Shampoo Rising ?r en annan kulturfavorit.

?vriga bloggar:

Sen finns det ju en och annan blogg som man hamnar p? av outgrundliga anledningar och som inte riktigt passar in i n?n kategori. En s?dan favorit ?r Love Sex Money, en skaml?st sj?lvutl?mnande blogg som jag l?ser med stor beh?llning, mest f?r att hennes liv ?r s? annorlunda ?n mitt och hon skriver s? bra.

Ja, det h?r blev ju 12 bloggar och inte 10. Men ?nd?. Ni som ?r n?mnda eller alla andra f?r g?rna tipsa om era favoriter – det ?r alltid kul att uppt?cka nya intressanta bloggar.

2 svar på ”10 favoriter

Kommentarer inaktiverade.