Premi?r f?r sossarnas bloggar-tv idag

Ni har v?l inte missat att det idag ?r premi?r f?r socialdemokraternas bloggarintervjuer med politiker? Det ?r s-bloggarna Jonas Morian och Nina Unesi som ska g?ra intervjuer och f?rst ut ?r Jan Eliasson, tidigare utrikesminister. Under de senaste veckorna har man kunnat skicka in fr?gor till intervjuarna, och under dagen idag kommer filmen upp p? socialdemokraternas youtube-kanal.

Det h?r ?r dels intressant i sig, vad Jan Eliasson har att s?ga, men framf?r allt formatet. Intervjuarna har helt fria h?nder i vilka fr?gor de vill st?lla, och jag gillar b?de tanken med att anv?nda nya medier och att l?ta ”okontrollerat” material vara med i partiets webbsatsning. Jag ?terkommer n?r programmet finns p? webben.

?

L?s ?ven andra bloggares intressanta ?sikter om , , , , ,