Slutsummering kyrkom?tet + biskopsh?lsning

Nu finns alla beslut fr?n ?rets kyrkom?te upplagda i bokstavsordning h?r med pedagogiskt uppst?llda l?nkar till motioner, bet?nkanden och snabbprotokollen. Hela debatten finns ocks? upplagd p? video men ?r kanske lite sv?rare att navigera i.

Media fr?n kyrkom?tet (f?rutom de stora mediernas rapporter om vigselr?ttfr?gan) finns framf?r allt hos kyrkans tidning och Dagen.

Slutligen har jag lovat att framf?ra en h?lsning till mina bloggl?sare fr?n biskop Sven Thidevall. Biskop Sven verkar vara en flitig bloggl?sare (inte bara av den h?r bloggen) och intresserad av nya s?tt att kommunicera. Kanske dags att skaffa en egen blogg? S? l?nge kan man l?sa en h?sth?lsning p? V?xj? stifts hemsida (klicka p? Biskop).

Andra bloggar om: , ,

2 svar på ”Slutsummering kyrkom?tet + biskopsh?lsning

Kommentarer inaktiverade.