Bloggr?dslaget inskickat

Idag ?r sista dagen f?r att l?mna synpunkter p? socialdemokraternas skolr?dslag och jag har som utlovats skickat in de olika inl?ggen i mitt bloggr?dslag. Jag var nog ambiti?s i ?verkant n?r jag trodde att det skulle bli nio ordentliga inl?gg (ett f?r varje fr?ga) men fyra inl?gg som t?ckte fem fr?gor blev det till slut i alla fall. Jag hade v?l kanske ocks? hoppats p? fler kommentarer och att fler bloggare skulle h?nga p? – ? andra sidan inser jag nu vilken rej?l uppgift jag tog p? mig och att det inte har varit s?rskilt l?ttl?sta texter.

Nu har fyra nya r?dslagsmaterial sl?ppts, och jag t?nker inte ha samma ambition att t?cka dem helt h?r p? bloggen – det tar f?r mycket tid och energi och ?r lite prestations?ngestskapande. D?remot t?nker jag nog skriva n?gra inl?gg baserade p? de olika r?dslagen under h?sten. Hoppas att ni ska tycka att det ?r intressant, och att fler bloggare vill vara med och diskutera.

Andra bloggar om: , , , ,