Kolla in Teresa p? Youtube

Min eminenta syster Teresa finns nu inte bara p? myspace med sina vackra s?nger utan ocks? p? youtube. Det ?r en inspelning fr?n Rock for Moc i augusti. Snart finns nya l?tar att ladda ner i demoversion fr?n hennes hemsida (f?r tillf?llet n?got ouppdaterad), mer info kommer garanterat h?r n?r allt ?r klart. Lyssna och njut!

Uppdaterad: jag har f?rs?kt l?gga in videon som inb?ddad h?r men det verkar inte fungera. Klicka p? den h?r l?nken s? l?nge s? hoppas jag att det ?r fixat snart.

Uppdatering 2: nu har jag f?rs?kt posta den h?r videon fr?n mitt youtubekonto p? den h?r bloggen. Den kanske dyker upp i en egen post snart allts?. Den som lever f?r se…

Andra bloggar om: , ,

1 svar på ”Kolla in Teresa p? Youtube

  1. Pingback: Marta Axner » 2007 » september » 27

Kommentarer inaktiverade.