En stolt stad idag

Kristallen-galan ig?r var knappast n?gon h?jdare rent tv-m?ssigt. Men en h?jdare blev det f?r I en annan del av K?ping som tog hem tv? priser, f?r B?sta dokument?r och det publikframr?stade B?sta program. Och i K?ping firades det stort idag, inte bara p? gruppboendet d?r serien utspelar sig. S? h?r fint var K?pings r?dhus idag n?r jag gick f?rbi p? v?gen hem fr?n jobbet. Anledningen till det var att seriens huvudpersoner tagits emot i b?sta guldmedalj?r-stil av kommunen och bjudits p? t?rta inf?r journalister och andra, kan man l?sa p? kommunens hemsida.

Nya avsnitt av serien har spelats in i sommar och kommer att visas med start i januari p? tv4.

Andra bloggar om: , , , ,

3 svar på ”En stolt stad idag

  1. oj jag missade att man ?vne kan se
    Brott-Stopp – lite som ett lokalt ”Efterlyst”,

    Marta: du tycker ju om att skriva om TV, varf?r har du inte n?mnt att det finns s? fantastiska program i k?ping

Kommentarer inaktiverade.